• Bellen? +32 498 61 66 41
  • Mailen? info@hola.be
  • Offerte aanvragen

    Offerte aanvragen

    Benieuwd naar de mogelijkheden en wat Spikker Media voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en ontvang een vrijblijvende offerte.

    Eventuele bestanden uploaden

    Voeg eventuele bestanden toe zoals documentatie of extra informatie.

Werkwijze

De manier van werken

Hola Internetdiensten houdt van duidelijke communicatie en structureel werken. Ieder bedrijf is uniek en vraagt om een specifieke aanpak, daarom kunt u altijd rekenen op een gepersonaliseerde samenwerking. Hola Internetdiensten werkt altijd stap voor stap in fases. Omdat dit stap voor stap gebeurt, en Hola Internetdiensten u betrekt in dit proces, zal er een resultaat ontstaan waar beide partijen trots op kunnen zijn.

U wordt betrokken in het proces, hierdoor ontstaat er een resultaat waar beide partijen trots op kunnen zijn

Hola vindt het erg belangrijk om vooraf goed te weten wat uw wensen zijn. Dit voorkomt teleurstellingen en vertragingen in het realiseren van uw nieuwe website. Voor het starten van de opdracht vindt er een verkenningsgesprek plaats om alle wensen te bespreken. Wat wilt u met uw website bereiken? Wie valt onder uw doelgroep? Welke structuur heeft u voor ogen als het gaat om de opbouw van de website? Hola Internetdiensten denkt met u mee en zo zal er een resultaat ontstaan waar beide partijen trots op kunnen zijn. Het uiteindelijke doel is immers een professionele website die onder andere goed overzicht biedt aan de bezoeker. Als de te behalen doelen duidelijk zijn zal Hola direct voor u aan de slag gaan.

Nadat alle wensen zijn geïnventariseerd wordt er gestart met het ontwerp. Dit gebeurt uiteraard geheel naar uw wensen. Ongeacht de complexiteit van de wensen zal uw website beschikken over een unieke en professionele uitstraling. Hierin worden uiteraard alle functies gebouwd die bij het verkenningsgesprek aan bod zijn gekomen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een slideshow voor allerlei foto’s en een koppeling met social media. Alle benodigde functies zullen verwerkt worden in het ontwerp, zo heeft u direct voor ogen hoe dit er exact uit komt te zien. Tussentijds wordt het ontwerp meerdere malen aan u voorgelegd. Er wordt stap voor stap gewerkt en u wordt betrokken in het proces. Zo ontstaat er een resultaat waar zowel u als Hola tevreden mee kan zijn.

Wanneer u helemaal tevreden bent over het ontwerp, gaat Hola Internetdiensten over naar de volgende fase, namelijk de finishing touch. Het ontwerp wordt verfijnd, nog eens kritisch bekeken en kleine aanpassingen worden doorgevoerd. Als u helemaal tevreden bent komt het moment waar u waarschijnlijk naar uit kijkt sinds het verkenningsgesprek: uw site gaat “live”. De site zal uiteraard pas opgeleverd worden en online gaan als alle functionaliteiten 100% werken. Pas dan is het moment daar om op de knop te drukken waarmee uw website daadwerkelijk online staat en voor iedereen te raadplegen is. Hola Internetdiensten is pas tevreden als u dat ook bent.